Meer resultaten voor mooie tibetaanse terrier pup te koop

   
   
 
mooie tibetaanse terrier pup te koop
Tibetaanse terrier pups te koop pup kopen.
DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wens je een pup aan te kopen, lees dan deze informatie aandachtig. Oorsprong van de Tibetaanse Terrier.:
charlie24.com
Tibetaanse terrier.
De Tibetaanse terrier. O p zoek naar een pup? Voor een beginner is het moeilijk om alle aanbiedingen van fokkers in tijdschriften of op internet kritisch te beoordelen en om het kaf van het koren te scheiden. Indien u vragen heeft in verband met pups kan u ook kontakt opnemen met de dienst puppy informatie.: Dekkers Arnold en Irene Tel: 0032 0 14 / 50 63 42. Misschien heeft iemand je het adres van onze site bezorgd, of misschien kom je eerder toevallig op onze paginas terecht. Hoe dan ook, deze informatie is nuttig voor iedereen. Ga dus niet verder rondkijken voor je dit hebt gelezen. Uiteraard koop je een pup nooit in een winkel!
wordpress seo
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Allemaal ingeent, ontwormd, nagekeken door een dierenarts, gechipt, met een. Tibetaanse terriër pup. Wij hebben een super mooi nestje tibetaanse terriër pupswaarvan, nog 2 reutjes beschikbaar zijn. Hun ouders zijn aanwezig. De pups mogen het nest verlaten. Onze pups zijn als zij het nest verlaten gechipt ontwormt, en hebben een inentingsbewijs. En uiteraard zijn ze gecontroleerd door de dierenarts, en. Apso Malthezer Havenezer Tibetaanse Terrier kruising. Ik ben op zoek naar puppy, een kruising met lhasa apsoxmalthezerxhavenezer. Mag ook tibetaanse terrier zijn. Schouderhoogte rond de 40 cm. Geen shih tzu kruising! Kleur licht/donkerder bruin/blond alleen een nederlandse puppy. Ingeent, gechipt en met paspoort eventueel. Zie foto van deze kruising. Staat ter dekking Hummer onze Tibetaanse Terrier. Onze hummer staat ter dekking hij heeft dekking en vererft hele mooie pups alleen voor geteste dames die vrij zijn van ziektes mvg dierenpensionkruitbos. Sticker Tibetaanse Terrier. Sticker tibetaanse terrier 13 x 15 cm portokosten euro 083., Ook iets te verkopen?
https://www.dekbeddengoed.nl/64-koudschuim-matrassen-kopen
Tibetaanse Terriër pups te koop Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Tibetaanse Terriër pups te koop. 4425 x bekeken sinds 11 februari 2018. 1 van 6. Nestje Tibetaanse terriër geboren op 8 februari. We hebben een nestje van 3 puppys: 2 reutjes en 1 teefje. Het teefje is gereserveerd. Moest u interesse hebben kan u ons contacteren om vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst te worden. Als u op de wachtlijst staat wordt u wekelijks op de hoogte gebracht met een foto. Vanaf de leeftijd van 6-7 weken mag u een eerste bezoekje komen brengen en kan u een puppy kiezen die bij jou en je gezin past. De ouders zijn beide aanwezig en kan je uiteraard ook zien. Op 8 weken mogen de pups het nest verlaten. Ze zijn dan gevaccineerd, ontwormd, gechipt en geregistreerd. Bij een eerste bezoekje krijg je een puppybox cadeau met onder andere een handleiding voor een pup, snoepjes, kortingsbons.
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Mooie lieve Tibetaanse Terrier pupjes. Prijs: Nader overeen te komen. 45.115 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig.
Welkom bij de Tibetaanse terrier fokker D'Gaba' Skyel Ba.
Tongeren 11 km, Hasselt 20 km, Genk 13 km en Maastricht Nederland 15 km. Gefascineerd door het ras en hun afkomst ben ik in 2000 gestart als occasionele fokker van Tibetaanse terrier onder de kennelnaam D'Gaba' Skyel Ba. Ik fok bij gelegenheid uit een wel overwogen combinatie een nestje. De kleintjes groeien op in huis en tuin en worden met veel liefde en tijd verzorgd. Tot de pupjes naar hun nieuwe thuis gaan, zullen ze goed gesocialiseerd worden. Zij krijgen de nodige inentingen en worden natuurlijk meerdere malen ontwormd, als ze de leeftijd van 6 weken zijn worden ze gechipt door onze dierenarts. Ons belangrijkste fokdoel is het ras in stand te houden, met vooral als hoofdzaak de gezondheid en het welzijn van de Tibetaantjes.
Fokker van Tibetaanse terriers Du Comble de Bonheur-Welkom.
Onze voornaamste doelstelling is de bescherming van het ras. Door enkel weldoordachte combinaties te gebruiken trachten we om genetisch gezonde en mooie Tibetaanse terrirs voort te brengen met goede karakters. Wij fokken volgens de regels van de Belgian Tibetan Terrier Club en doen daar voor de nodige onderzoeken, show's, testen enz.
Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Nog 1 tibetaanse terrier geboren op 17 januari uit een nest van 7 tibetaanse terriers. Aangeboden: Franse Bulldog Pups Te Koop. Franse Bulldog pups te koop zeer mooie en lieve puppies te koop! prijs: van 599 tot 699 euro. Aangeboden: Dalmatische Pup.
Terriers Honden 2dehands.be.
West highland white terrier Westie. Wij bieden U een mooi nestje aan van onze pupjes die bij ons geboren zijn. Ze zijn reeds zelfstandig en eten al goed mee. Prachtig van gestalt. 14 maart 2018 1428: Puurs Breendonk. Westie pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie westie dekreu staat ook ter beschikking om andere teef. 5 maart 2018 1416: Diest. Tibetaanse Terriër pups te koop.

Contacteer ons