Meer resultaten voor kruising tibetaanse terrier en maltezer

   
   
 
kruising tibetaanse terrier en maltezer
Boomer.
Zowel de welsh corgi als de tibetaanse terrier zijn gezelschapshonden, ze zijn waaks en lief en aanhankelijk en wandelen graag. Wat betreft de verzorging is het fijn als ze iedere dag even geborsteld worden. Heel veel haren zullen ze dan niet verliezen. De grootte van deze kruising zal komen tussen de 30 35 cm. In het uiterste geval 40 cm. SHIH-TZU x MALTEZER.
www.vermeulenbvba.be
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
De pups mogen het nest verlaten. Onze pups zijn als zij het nest verlaten gechipt ontwormt, en hebben een inentingsbewijs. En uiteraard zijn ze gecontroleerd door de dierenarts, en. Apso Malthezer Havenezer Tibetaanse Terrier kruising. Ik ben op zoek naar puppy, een kruising met lhasa apsoxmalthezerxhavenezer.
S.E.O
Het HondenForum Bekijk onderwerp Maltezer kruising met?
Geplaatst: 03 Apr 2009 2108.: Geregistreerd: 23 Mrt 2009 1519.: En ze staat hoog op haar poten vandaar dat we denken dat het een maltezer kruising is. heb eens naar de tibetaanse terrier gekeken daar lijkt ze wel een beetje op, ook kwa karakter.
https://www.dekbeddengoed.nl/64-koudschuim-matrassen-kopen
Kr. Tibetaanse terrier pups.
We hebben een nestje kruising labradoodle tibetaanse terrier pups. We fokken onze pups zelf, de moeder is aanwezig en ze groeien op met veel mensen en kinderen om zich heen. Onze pups worden ingeent, ontwormd, nagekeken door de dierenarts en gechipt.
Hondenkennel Kuypers Toebast Kruising tibetaanse terrier 2.
Tibetaanse terriër Wikipedia.
De bovenvacht is fijn, hoort niet zijdeachtig dun, wollig of krullend te zijn, maar golvend is acceptabel. De vacht is lang en dik, maar reikt niet tot de grond zoals bij andere rassen als de Lhasa Apso of de Maltezer. Haar bedekt het gezicht en ogen, maar lange oogwimpers zorgen ervoor dat het haar niet in de ogen komt. De Tibetaanse terriër heeft een zeer goed gezichtsvermogen.
gewicht van je maltezer of kruising HondenForum.
29 juni 2012 om 2238: wijzigen" quote" 0. een echte Maltezer zal niet veel zwaarder dat 4 kg zijn, maar echte maltezers zie je niet veel, de hondjes die je op straat ziet zijn doorgaans kruisingen, mijn Gentle is een x Maltezer/ tibetaanse terriër, en wie weet wat er nog eerder is gekomen is, hij is 10 kg en geen grammetje vet. daarentegen is Lady, een maltezer, mét stamboom, maar 4.1 kg, Gentles hoofd is al bijna net zo groot als heel Lady. 29 juni 2012 om 2240: wijzigen" quote" 0. ze zijn trouwens gisteren gewogen bij de jaarlijkse controle, Lady is ietje te dik, mag 3 ons af. 30 juni 2012 om 1636: wijzigen" quote" 0. DJ is een kruising tussen een Chi en een Yorkse Terrier en is 3 jaar.

Contacteer ons