Zoeken naar kruising maltezer met tibetaanse terrier

   
   
 
kruising maltezer met tibetaanse terrier
Boomer.
Zowel de welsh corgi als de tibetaanse terrier zijn gezelschapshonden, ze zijn waaks en lief en aanhankelijk en wandelen graag. Wat betreft de verzorging is het fijn als ze iedere dag even geborsteld worden. Heel veel haren zullen ze dan niet verliezen. De grootte van deze kruising zal komen tussen de 30 35 cm. In het uiterste geval 40 cm. SHIH-TZU x MALTEZER. Dit is een ong. 25 cm hoog hondje met lange haren en een beetje een platter snoetje.
www.manuserrurerieshop.com
Hondenkennel Kuypers Toebast Kruising tibetaanse terrier 2.
AdWords
Mooie Boomer pups X Tibetaanse terriër / Spaniel Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
Help en info. Mooie Boomer pups X Tibetaanse terriër / Spaniel. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Dieren en Toebehoren. Yorkshire terrier x Boomer kruising pups. 45000, Berlicum, NB. Mooie lieve boomer pups. 37500, Nistelrode, NB. mooie boomer/Shih Tzu pups. 55000, Goes, ZE. 55000, Ede, GE. 35000, Westerhoven, NB. 37500, Driezum, FR. 45000, Walem, LI. 47500, Walem, LI. Mooie bonte boomer pup te koop. 40000, Veghel, NB. Mooie Maltipo pups Boomer verhaart niet. 49500, Haarlem, NH. Boomer pups kleinblijvend. 40000, Sint-Oedenrode, NB. Boomer pup teef. 35000, Berkel-Enschot, NB. Lieve boomer pups. 42500, Arnhem, GE. Shih-tzu boomer pups. 40000, Eindhoven, NB. érg lieve boomer pups wit. 39500, Zonhoven, BE. Super mooie boomer pup te koop voor goed tehuis. 35000, Veghel, NB. Kleinblijvende BOOMER PUPS Maltezer x Shih Tzu met garantie.
https://www.dekbeddengoed.nl/64-koudschuim-matrassen-kopen
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
En uiteraard zijn ze gecontroleerd door de dierenarts, en. Apso Malthezer Havenezer Tibetaanse Terrier kruising. Ik ben op zoek naar puppy, een kruising met lhasa apsoxmalthezerxhavenezer. Mag ook tibetaanse terrier zijn. Schouderhoogte rond de 40 cm. Geen shih tzu kruising!
Kr. Tibetaanse terrier pups.
We hebben een nestje kruising labradoodle tibetaanse terrier pups. We fokken onze pups zelf, de moeder is aanwezig en ze groeien op met veel mensen en kinderen om zich heen. Onze pups worden ingeent, ontwormd, nagekeken door de dierenarts en gechipt.
Tibetaanse terriër Wikipedia.
De achterpoten zijn iets langer dan de voorpoten en komen daardoor goed van pas bij het beklimmen van bergen. De dubbele vacht is dik, met een warme wollige fijne ondervacht en lang harige bovenvacht met verschillende structuren. De bovenvacht is fijn, hoort niet zijdeachtig dun, wollig of krullend te zijn, maar golvend is acceptabel. De vacht is lang en dik, maar reikt niet tot de grond zoals bij andere rassen als de Lhasa Apso of de Maltezer. Haar bedekt het gezicht en ogen, maar lange oogwimpers zorgen ervoor dat het haar niet in de ogen komt. De Tibetaanse terriër heeft een zeer goed gezichtsvermogen.
Honden kruising Poedel x Maltezer, Lhasa Apso x Tibetaanse Terrier en de Boerenfox; Foxterriër x Jack Russell Plazilla.com.
Wat betreft de opvoeding van de Poedel x Maltezer kruising is het een makkelijke hond. Hij is geen waakhond, eerder een gezelligheidsdier. Ze spelen graag met een bal of knuffel. Ze hebben circa 3x per dag een kleine wandeling nodig. Kammen is niet noodzakelijk want ze verharen niet. Maar om klitten te voorkomen zou ik het toch goed bijhouden. Lhasa Apso x Tibetaanse Terrier.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Maltezer kruising met?
kruis een maltezer met een heleboel hoogpotiger rassen en je kan iets verwachten wat op een tibetaan lijkt, puur omdat het de kenmerken van de maltezer en de hoogpoot met elkaar verenigt en dan kom je qua uitzicht al snel bij een tibetaan. kan volgens mij net zo goed een foxje zijn geweest, of een ander rasloos middenslag hondje. Geplaatst: 04 Apr 2009 1954.: Leuk smoeltje mijn eerste gedachte was ook een tibetaantje. Geplaatst: 15 Apr 2009 2327.: Geregistreerd: 23 Mrt 2009 1519.: Allemaal bedankt voor jullie reactie! Ik denk ook dat het een kruising tibetaanse terrier is, ze staat ook helemaal op haar poten en niet op haar tenen zoals bij veel honden.

Contacteer ons