Zoeken naar tibetaanse woordenlijst

   
   
 
tibetaanse woordenlijst
Nederlands-Tibetaans woordenboek, Glosbe.
Het maakt ons woordenboek echt, want het is gemaakt door mensen voor wie deze het de moedertaal is, mensen die de taal elke dag gebruiken. Als u een fout ontdekt heeft, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit te corrigeren.
www.manuserrurerieshop.com
Tibetaans schrift Wikipedia.
Hoewel de meeste Tibetaanse dialecten toontalen zijn, worden deze niet opgeschreven daar dit nog niet van toepassing was toen het schrift werd uitgevonden. De toonhoogte van een woord is vaak wel af te leiden uit de spelling van dat woord.
internet marketing
Woordenlijst Tibetaans boeddhisme.
Eenvoudige verklarende woordenlijst. Nummers A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Z. 4 Edele waarheden: het ware lijden dukkha, de ware oorzaak van het lijden, de ware opheffing, en het ware 8-voudige pad. 6 Perfecties: In de Mahayana tradities wordt veel nadruk gelegd op het beoefenen van de zes perfecties: vrijgevigheid, ethiek, geduld, enthousiaste volharding, concentratie en wijsheid. De vier laatsten zijn vooral gerelateerd aan de beoefening van meditatie. 8-Voudig pad: als onderdeel van de 4 Edele Waarheden, omschreef de Boeddha het als essentieel om het spirituele pad correct te kunnen bewandelen dat we de volgende zaken op de juiste manier benaderen: spraak/communicatie; acties, handelingen; levensonderhoud; inspanning; bewustzijn; concentratie; motivatie/intentie; inzicht in de realiteit. 10 Schadelijke activiteiten.: Drie fysieke schadelijke activiteiten: doden, stelen en sexueel wangedrag overspel. Vier verbale schadelijke activiteiten: liegen, tweedracht zaaien, schelden en grove taal gebruiken, zinloos kletsen. Drie mentale schadelijke activiteiten: hebzucht, kwaadwil, verkeerde zienswijzen. Ani ook Ani-la: Tibetaanse aanspreektitel voor een non.
trainer
Tibetaanse namen definitie Encyclo.
Tibetaanse namen bestaan gewoonlijk uit twee naast elkaar geplaatste elementen. Vrouwen en mannen krijgen in de regel dezelfde namen; in een enkel geval zijn namen specifiek mannelijk of vrouwelijk. Persoonsnamen worden aan een kind gegeven door een lama, die er vaak een deel van zijn eigen naam aan toevoegt.
25 beste ideeën over Tibetaanse tatoeage op Pinterest Symbool tatoeages, Verticale tatoeage en Sanskriet tatoeage. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volge
Thailand Tatoeage Lotustatoeage Tatoeage Zwart Tatoeage Studio Tatoeages Thaise Tatoeage Bangkok ink tattootraditional Thai tattoo. Mantra Tattoo Sanskriet Tatoeage Tibetaanse Tatoeage Kalligrafie Tatoeage Handgeschreven Tatoeages Maori Tatoeages Boeddhisme Nektatoeages Body Art To live and die without regret. Drutsa, stacked vertically.
Verklarende woordenlijst: M DIAMANTWEG BOEDDHISME.
boeddhistische: het Tibetaanse woord gom betekent vertrouwd raken met en is een uitdrukking voor een proces dat de geest erin oefent zijn sluiers te laten vallen. Hierbij gebruikt men methoden die dat wat eerder verstandelijk begrepen werd tot eigen ervaring maken.
Handige woorden en zinnen Talennet Tibetaans.
Over het Tibetaans. Woorden en zinnen. Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur. Handige woorden en zinnen. Om het Tibetaanse schrift correct weergegeven te zien heeft u het font tcrcbyn1.ttf of tcrcytn1.ttf nodig.

Contacteer ons