Zoeken naar tibetaanse terrier zwart wit

   
   
 
tibetaanse terrier zwart wit
Kenmerken.
In zijn gedrag heeft hij niets van de stereotype van een terrir, want hij is niet fel of strijdlustig. De Tibetaanse Terrir wekt eerder een kalme, zelfs serene indruk. Dat neemt niet weg dat hij schrander, moedig en levendig is.
www.manuserrurerieshop.com
Tibetaanse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
De Tibetaanse terriër is een kindvriendelijke hond, die over het algemeen graag met de kinderen speelt. Een eeuwenoud ras die in Tibet door de monikken in het klooster werden gehouden. Hier diende ze als gezelschapshonden en kwam hun waakszaamheid goed van pas, ze liepen met gemak op de daken van het klooster en lieten van zich horen als er als er zich vreemden aan de poort aanmelden. Zo nu en dan werden ze aan voorbij komende reizigers meegegeven als geluksbrenger, deze nomaden gerbuikte de honden ook als veedrijver en voor de bewaking van hun opgeslagen kamp. Goed gespierd, compact en krachtig, lengte van top van schouder tot staartaanzet is gelijk aan de schouderhoogte, goed gebogen ribben, vlakke rug boven de ribben, lendenen kort en licht gebogen, coupe vlak. Zwart, wit, wit-zwart, goudkleurig, driekleurig, crème, grijs, rookkleurig, alle kleuren en platen zijn toegestaan, uitgezonderd chocolade of leverkleur.
seo services
Tibetaanse terriër Wikipedia.
Alle kleuren behalve lever of chocoladekleur zijn toegestaan zonder voorkeur. Tibetaanse terriërs zijn er in iedere combinatie van enkel kleurig, bont, driekleurig, bruin of grijze streken, gevlekt, wit, wit-zwart, goudkleurig, crème, grijs, rookkleurig, zwart of zwart-wit black tan. De neus moet zwart zijn, de ogen donkerbruin en de oogranden zwart behalve bij creme en blonde, deze hebben vaak een wisselneus of donker pigment zwart bruin.
https://www.dekbeddengoed.nl/34-goedkope-matrassen-kopen
Prachtige raszuivere Tibetaanse terrier pups zwart/bruin/wit Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden Marktplaats.nl.
Help en info. Prachtige raszuivere Tibetaanse terrier pups zwart/bruin/wit. Wij hebben 7 tibetaanse terriër pups. 3 Teefjes 4 reutjes foto 1 t/m 4 zijn 2 teefjes. Foto 5 t/m 13 zijn de 4 reutjes. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Hij kan soms wat stoerder zijn in het spel. Hij kan ook heel zacht zijn van aard en rustiger dan een teefje. Copyright Tibetaanse Terrier Nieuws Site Ras Pupinformatie. Een teef is soms wat tuttiger, kan soms wat meer stemming gevoeliger zijn.
Zwart-wit Tibetaanse Terriër Stockfoto Nathan0834 93928088.
Het beeld kan worden gedownload in hoge resolutie van maximaal 2601x3901. Trefwoorden van de stockfoto.: WitBeyaz yeil, Tot vaststelling van, Terriër, Witte achtergrond, Blank en zwart, Tibetaanse Terriër, Kerstmis hond, Nathan clifford, Glimlachen, Dierendag, Zwart, Hondje, Huisdier, Naadloos, Canine, Hond, Puppy, Tibetaans, Verzorgd, Woof.
Tibetaanse terriër Hondencentrum.
Kleur: alle kleuren behalve chocoladebruin toegestaan; meestal wit, crèmekleurig, goudbruin, grijs en zwart; soms ook twee of driekleurig. Deze kleine kameraad houdt van mensen. Tibetaanse Terriërs zijn levendig, uitgaand, vrolijk, moedig, waaks, attent, intelligent, vriendelijk en vredelievend. Ze kunnen goed met andere huisdieren omgaan zoals katten of konijnen.

Contacteer ons