Meer resultaten voor tibetaanse terrier pup kopen

   
   
 
tibetaanse terrier pup kopen
Tibetaanse terrier.
De Tibetaanse terrier. Een lijst van leden / fokkers die werken volgens het fokreglement van deze club. Voor de aanschaf van een puppy kan u terecht bij de dienst puppy informatie.: Dekkers Arnold en Irene Tel: 0032 0 14 / 50 63 42.
www.manuserrurerieshop.com
Tibetaanse Terriër pups te koop Te koop 2dehands.be.
Nestje Tibetaanse terriër geboren op 8 februari. We hebben een nestje van 3 puppys: 2 reutjes en 1 teefje. Het teefje is gereserveerd. Moest u interesse hebben kan u ons contacteren om vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst te worden. Als u op de wachtlijst staat wordt u wekelijks op de hoogte gebracht met een foto. Vanaf de leeftijd van 6-7 weken mag u een eerste bezoekje komen brengen en kan u een puppy kiezen die bij jou en je gezin past. De ouders zijn beide aanwezig en kan je uiteraard ook zien. Op 8 weken mogen de pups het nest verlaten. Ze zijn dan gevaccineerd, ontwormd, gechipt en geregistreerd. Bij een eerste bezoekje krijg je een puppybox cadeau met onder andere een handleiding voor een pup, snoepjes, kortingsbons.
Sea
Terriers Honden 2dehands.be.
West highland white terrier Westie. Wij bieden U een mooi nestje aan van onze pupjes die bij ons geboren zijn. Ze zijn reeds zelfstandig en eten al goed mee. Prachtig van gestalt. 14 maart 2018 1428: Puurs Breendonk. Westie pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie westie dekreu staat ook ter beschikking om andere teef. 5 maart 2018 1416: Diest. Tibetaanse Terriër pups te koop. Nestje Tibetaanse terriër geboren op 8 februari. We hebben een nestje van 3 puppys: 2 reutjes en 1 teefje. Het teefje is gereserveerd. 11 februari 2018 1651: Lubbeek Linden. Overige categorieën in Honden. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: In de pers. Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Keyboost France
Tibetaanse terrier.
De Tibetaanse terrier. O p zoek naar een pup? Voor een beginner is het moeilijk om alle aanbiedingen van fokkers in tijdschriften of op internet kritisch te beoordelen en om het kaf van het koren te scheiden. Indien u vragen heeft in verband met pups kan u ook kontakt opnemen met de dienst puppy informatie.:
Tibetaanse terrier pups te koop pup kopen.
Wens je een pup aan te kopen, lees dan deze informatie aandachtig. Oorsprong van de Tibetaanse Terrier.: De Tibetaanse Terrier is ontstaan in Tibet, waar dit ras bijna twintig eeuwen geleden gefokt werd in de kloosters van de Lama's. De Tibetaanse Terrier ontwikkelde zich gedurende vele eeuwen, waarbij hij het extreme klimaat en het moeilijke terrein van Tibet overleefde.
Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Nog 1 tibetaanse terrier geboren op 17 januari uit een nest van 7 tibetaanse terriers. Aangeboden: Franse Bulldog Pups Te Koop. Franse Bulldog pups te koop zeer mooie en lieve puppies te koop! prijs: van 599 tot 699 euro. Aangeboden: Dalmatische Pup.
Fokker van Tibetaanse terriers Du Comble de Bonheur-Welkom.
Fdration Cynologique International erkende stamboom van de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus. Wij zijn lid van de Belgian Tibetan Terrier Club, de Tibetaanse Terrier Club Nederland, de Tibetaanse Rassen Club van Belgie, de Rasvereniging de Tibetaanse Terrier, de Club of Tibetan Breeds in France en de Brugse Kynologen Vereniging Die Scone.
Over ons.
We besloten daar een reutje uit te houden. Nu 23 jaar later is onze familie uit gegroeid tot 8 Tibetaanse Terriërs. De Pups worden geboren in ons huis. Ze leven in onze woonkamer, zodat ze kunnen ontdekkenvreemde, dingen en geluiden.
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig.

Contacteer ons