Op zoek naar tibetaanse spaniel pup te koop?

   
   
 
tibetaanse spaniel pup te koop
Tibetaanse Spaniel te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
De Tibetaanse Spaniel is een hondje dat nog maar weinig in Belgie te zien is. Wij zijn een erkende fokker in Belgie. Al onze hondjes hebben stamboom St Hubertusen, worden onderworpen aan dna testen zo ben je zeker dat het een raszuivere tibetaanse spaniel isde, pupjes worden ingeêntontwormd, en tevens een prachtig zelf gemaakt puppypakket krijgt u van ons.
internet marketing
Japanse tibetaanse spaniel pups te koop Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Japanse tibetaanse spaniel pups te koop is helaas verwijderd. Er zijn nog 2 reutjes op zoek naar een lief baasjede, pups worden niet groter dan cm ze gaan met een gezondsheidsverklaringchippaspoort, en alle inentingen en ontwormingskuurtje mee met een puppiepakket naar hun nieuwe huisjebeide, ouders zijn aanwezig.
seo leeds
Tibetaanse Spaniel Pups te Koop Spaniel Fokker Engelen Home.
En de Tibetaanse Spaniel is zowel geschikt voor grote of kleine gezinnen als voor bv. oudere alleenstaande mensen. De Tibetaanse Spaniel doet in alles graag mee, wandelen, gezellig mee winkelen, maar ook als het enigszins kan om mee op vakantie te gaan!
SEO Page Optimizer Belgique
Puppyplaats.nl Tibetaanse Spaniel pups aangeboden.
Heeft fci stamboom Voor informatie mag u mailen. 16 maart 2015. 16 maart 2015. Te koop 1 pup Kruising Tibetaanse Spaniel/Pekinees teefje. Te Koop, Kruising Tibetaanse Spaniel en Pickenes. We zijn nu 6 weken oud en mogen met 8 weken eventueel weg.
opening.
Wij wonen vlak tegen het bos aan, waardoor we dagelijks heerlijke wandelingen kunnen maken. Ik ben me nog niet zo heel lang geleden, ongeveer in 2002, in het ras gaan verdiepen en nadat ik verschillende boeken had gelezen en de Tibetaanse Spaniel in het echt tegenkwam, wist ik dat dit mijn favoriete ras was. We hebben ons toen genformeerd bij verschillende fokkers en namen toen ons eerste meisje in huis.onze Lady Lin. Al snel bleek dat er bij mij een soort van passie ontstond voor het ras. Ik was inmiddels ook gaan showen met Lady Lin, wat haar en mij goed afging. Daarom besloten we om een tweede Tibetaantje in huis te nemen en dit werd onze Dikyi.een heerlijk ventje.
Lieve Tibetaanse Spaniël Pup Te Koop Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden Marktplaats.nl.
Help en info. Lieve Tibetaanse Spaniël Pup Te Koop. Op de eerste drie foto's' ziet u de schattige tibetaanse spaniel pup. Het is een reutje, die op zoek is naar een lieve baasje. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.
Vind tibetaanse spaniel op Marktplaats.nl.
Te koop onze nola op foto 4 tibetaanse spaniel met stamboom is op 22 januari bevallen van vier gezonde pups. De vader op foto 5 is een kruising van een cavalier king charles spaniel x tibetaanse spaniel. De beide ouders zijn aanwezig.
Tibetaanse spaniel pup te koop Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden Marktplaats.nl.
Help en info. Tibetaanse spaniel pup te koop. Nog 4 van de 5 pups te koop ze zijn nu 3 weken oud geboren op 22 december ze worden geent gechipt en met een gezondhridsverklaring. Bergen op Zoom, NB. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.
Home.
Ik ging ook eens mee naar een show en omdat mijn man in de horeca werkzaam was en ik dus bijna elk weekend alleen doorbracht onze zoon was inmiddels ook zo groot dat hij in het weekend zijn eigen dingen had leek het mij leuk ook een hond te hebben om mee te showen. Ik had wel altijd één of meer honden gehad, maar altijd stamboomloze afstandshonden. Ik zocht zorgvuldig een ras uit waarvan het karakter mij aansprak en dat geschikt zou zijn voor de show. De keus viel op een Tibetaanse Spaniel, een ras met een lekker eigenwijs karakter. Varja Gauri kwam in huis. Naar later zou blijken was zij geen showhond. Omdat de pekingees die wij toen nog hadden niets van de pup wilde weten, ging ik op zoek ging naar een maatje voor Gauri.

Contacteer ons