Op zoek naar schofthoogte tibetaanse terrier?

   
   
 
schofthoogte tibetaanse terrier
Tibetaanse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Daarnaast als specifiek kenmerk mag zeker vermeld worden dat de Tibetaanse Terrier het enige ras is dat een zoolganger is, oftwel net zo als de mensen plat op zijn voeten staat. Een vrolijke, speelse hond, die graag in de omgeving van zijn gezin verblijft.
www.manuserrurerieshop.com

Hij kan soms wat stoerder zijn in het spel. Hij kan ook heel zacht zijn van aard en rustiger dan een teefje. Copyright Tibetaanse Terrier Nieuws Site Ras Pupinformatie. Een teef is soms wat tuttiger, kan soms wat meer stemming gevoeliger zijn.
sea waybill

Tibetaanse Terrier pups zijn volkomen afhankelijk van hun moeder en de fokker, maar terwijl ze zo hulpeloos lijken, kunnen ze je verrassen in de kracht waarmee ze rondscharrelen op zoek naar een tepel of een warm plekje. In de eerste weken is het belangrijk dat de fokker de pups goed bekijkt, nieuwsgierig naar de groei.
Keyboost France
Tibetaanse Terrier Honden rassen Honden.
Kleine dieren webshop. 1 Rasinformatie Tibetaanse terrier. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Tibetaanse Terriër Club Nederland, opgericht op 8 september 1979. Info via www.tibetaanseterrierclub.nl. De Tibetaanse Terriër komt, zoals de naam al aangeeft, uit Tibet.
Tibetaanse terriër Wikipedia.
De achterhand is eveneens dicht en zwaar behaard, het kniegewricht dient goed gebogen te zijn met een laag geplaatst spronggewricht. Schofthoogte tussen de 355, cm en 405, cm, teefjes iets kleiner en het gewicht is tussen de 7 tot 14 kg, liefst tussen de 95, en 11 kg, maar ieder gewicht is acceptabel mits in verhouding tot de lengte. De Tibetaanse terriër wordt gemiddeld 14 jaar oud.
Tibetaanse Terrier rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Niet toegstaan zijn: chocolade en leverkleur. Hoofd en schedel: De schedel van de Tibetaanse Terrier mag niet breed en grof zijn en is middelmatig lang en toelopend naar de ogen toe. Er is een duidelijke maar niet overdreven uitgesproken stop tussen de ogen. De ogen zijn groot, donker bruin en rond, staan redelijk ver uit elkaar. De oogranden zijn zwart. De snuit is iets korter dan de schedel. De ogen zijn groot en donker. Oren niet te groot en niet te dicht tegen het hoofd hangend. Schaargebit en omgekeerd schaargebit zijn beide toegelaten. De snijtanden zijn licht boogvorming ingeplant, op regelmatige afstand van elkaar en staan loodrecht op de kaak. Staart: Gekruld, middelmatig lang. De staart is tamelijk hoog aangezet en sterk bevederd. Vaak is de staart aan het einde nogmaals omgebogen en over de rug gebogen gedragen. Voeten: Groot en rond, tussen de tenen goed van haar voorzien. Beharing: Lang en fijn. Niet wollig of zijdeachtig. De ondervacht is fijn en wollig. Het hoofd is rijkelijk bedekt met haar dat over de ogen naar voren valt.De onderkaak heeft een klein baardje. Schofthoogte: Reu: 356, 406, cm, Teef: iets kleiner Aard.
Tibetaanse Terriër Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Ze zijn geschikt voor een appartement op voorwaarde dat ze voldoende beweging krijgen. Tibetaanse Terriërs zijn energiek en sterk en zullen het zeer goed doen in de behendigheid. Het zijn uitstekende wandel metgezellen en genieten van een stevige ren-sessie in een veilig omheinde tuin, in het park of strand. Leeftijd: 12 tot 15 jaar. Schofthoogte: 355, cm en 405, cm.
Tibetaanse Terrier Honden Page.
Tibetaanse Terrier pup aanschaffen. Informeer bij de rasvereniging de Tibetaanse terriër. zie pupinformatiedienst van de rasvereniging TTCN. Tibetaanse Terrier fokkers informatie. Geen fokkers informatie gevonden over de Tibetaanse Terrier. Heb jij overige informatie het fokkken van een Tibetaanse Terrier pup.
Tibetaanse Terrier.
Ondervacht fijn en wollig. Elke kleur of kleurcombinatie toegestaan, met uitzondering van chocolade of leverkleur. De schofthoogte van de Tibetaanse Terrier ligt tussen de 35 en 40 cm. Het gewicht varieert van 9 tot 12 kilo. Levendig, charmant, vrolijk en innemend.

Contacteer ons