Meer resultaten voor Tibetaanse Spaniel te Koop

   
   
 
Tibetaanse Spaniel te Koop
Vind tibetaanse spaniel op Marktplaats.nl.
Te koop onze nola op foto 4 tibetaanse spaniel met stamboom is op 22 januari bevallen van vier gezonde pups. De vader op foto 5 is een kruising van een cavalier king charles spaniel x tibetaanse spaniel. De beide ouders zijn aanwezig.
seo agency birmingham
opening.
Wij wonen vlak tegen het bos aan, waardoor we dagelijks heerlijke wandelingen kunnen maken. Ik ben me nog niet zo heel lang geleden, ongeveer in 2002, in het ras gaan verdiepen en nadat ik verschillende boeken had gelezen en de Tibetaanse Spaniel in het echt tegenkwam, wist ik dat dit mijn favoriete ras was. We hebben ons toen genformeerd bij verschillende fokkers en namen toen ons eerste meisje in huis.onze Lady Lin. Al snel bleek dat er bij mij een soort van passie ontstond voor het ras. Ik was inmiddels ook gaan showen met Lady Lin, wat haar en mij goed afging. Daarom besloten we om een tweede Tibetaantje in huis te nemen en dit werd onze Dikyi.een heerlijk ventje.
internet marketing
Puppyplaats.nl Tibetaanse Spaniel pups aangeboden.
Te Koop, Kruising Tibetaanse Spaniel en Pickenes. We zijn nu 6 weken oud en mogen met 8 we. Te Koop, Kruising Tibetaanse Spaniel en Pickenes. We zijn nu 6 weken oud en mogen met 8 weken eventueel weg. Wij zijn met zijn twee nog een vrouwtje.
https://www.dekbeddengoed.nl/34-goedkope-matrassen-kopen
Home.
Voor mensen die kinderen hebben probeer ik de pups al te leren aan een lijntje te lopen. Zij zijn uiteraard ontwormd en ingeënt. Wanneer u benieuwd bent naar de Tibetaanse Spaniel, omdat u deze alleen van horen zeggen of uit een boekje kent, bent u altijd welkom om eens komen kijken hoe ze in het echt zijn.
Japanse tibetaanse spaniel pups te koop Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Japanse tibetaanse spaniel pups te koop is helaas verwijderd. Er zijn nog 2 reutjes op zoek naar een lief baasjede, pups worden niet groter dan cm ze gaan met een gezondsheidsverklaringchippaspoort, en alle inentingen en ontwormingskuurtje mee met een puppiepakket naar hun nieuwe huisjebeide, ouders zijn aanwezig.
Tibetaanse Spaniel te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
De Tibetaanse Spaniel is een hondje dat nog maar weinig in Belgie te zien is. Wij zijn een erkende fokker in Belgie. Al onze hondjes hebben stamboom St Hubertusen, worden onderworpen aan dna testen zo ben je zeker dat het een raszuivere tibetaanse spaniel isde, pupjes worden ingeêntontwormd, en tevens een prachtig zelf gemaakt puppypakket krijgt u van ons.
Tibetaanse Spaniel fokkers Honden Page.
Tibetaanse Spaniel fokkers. fokkers Tibetaanse Spaniel fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Tibetaanse Spaniel fokkers op de HondenPage. La Maison Du Marchand. Tibetaanse Spaniel: La Maison Du Marchand. Op onze site is informatie te vinden over de tibetaanse spaniel.
Pup en herplaatsers te koop Tibetaanse spaniël Startpunthonden.
Pups / herplaatsers te koop. Tibetaanse spaniël, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Tibetaanse spaniël. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.
Tibetaanse Spaniel van Kennel het Zwaard.
Klein maar select. Wij nodigen u van harte uit, eens een kijkje te nemen op onze websitebetreffende, onze hobby., het fokken van De Tibetaanse Spaniels. Klik hiervoor op de vlag voor de door u gewenste taal. De Tibetaanse spaniels uit onze kennel hebben in de loop der jaren hun bekendheid gekregen., zowel in binnen als in buitenland. Op dit ogenblik verwachten wij pups tussen 5 en 15 maart aanstaande! Voor verdere informatie zie pagina pups! Vanaf 22 december 2017 zijn wij verhuisd, voor verdere informatie zie pagina Contact! Door deze verhuizing hebben wij helaas, met veel verdriet verschillende van onze Tibbie's' een nieuw thuis moeten geven. Gelukkig is dit heel goed verlopen, gaat het super met de door ons geplaatste Tibbie's, wat uiteindelijk het belangrijkste is. En is onze dank groot aan de nieuwe eigenaren! Het Nederlandstalig full-colour boek over. De Tibetaanse Spaniel, de parel uit het Oosten.
Tibetaanse Spaniel Pups te Koop Spaniel Fokker Engelen Home.
En de Tibetaanse Spaniel is zowel geschikt voor grote of kleine gezinnen als voor bv. oudere alleenstaande mensen. De Tibetaanse Spaniel doet in alles graag mee, wandelen, gezellig mee winkelen, maar ook als het enigszins kan om mee op vakantie te gaan!

Contacteer ons