Resultaten voor Tibetaanse Spaniel

   
   
 
Tibetaanse Spaniel
Tibetaanse spaniel Over Tibbies Dedicated To.
De Tibetaanse Spaniel van oorsprong uit Tibet komt. De Tibetaanse Spaniel altijd het favoriete ras van de Tibetaanse Monniken was en deze in hun kloosters gefokt werden. De Tibetaanse Spaniel op de muren van de Tibetaanse Kloosters de wacht hield.
www.manuserrurerieshop.com
opening.
Wij wonen vlak tegen het bos aan, waardoor we dagelijks heerlijke wandelingen kunnen maken. Ik ben me nog niet zo heel lang geleden, ongeveer in 2002, in het ras gaan verdiepen en nadat ik verschillende boeken had gelezen en de Tibetaanse Spaniel in het echt tegenkwam, wist ik dat dit mijn favoriete ras was.
Dode
Tibetaanse Spaniel Honden rassen Honden.
www.pekingees-en-dwergspanielclub.nl Rasvereniging voor Bichon Frisé, Bolognezer, Chinese Naakthond, Coton de Tuléar, Japanse Spaniël, King Charles Spaniël, Leeuwhondje, Lhasa Apso, Mexicaanse Naakthond, Peruaanse naakthond, Pekingees, Tibetaanse Spaniël. De Tibetaanse Spaniël werd door Tibetaanse monniken gefokt, waar zij werden gehouden als gezelschap en als waakhond.
https://www.opencaravanroute.nl/verkoop-advertenties/advertenties-in-noord-holland/
Tibetaanse Spaniel.
De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Pekingees en Dwergspaniel Club zijn bezig met de gezondheid van de Tibetaanse Spaniel. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie en ECVO-oogonderzoek.
Tibetaanse spaniël Hondencentrum.
Zijn dichte, fijne vacht vormt bij hals en schouders manen. Oren en poten zijn bevederd, de staart vormt een pluim en wordt over de rug gerold gedragen. De Tibetaanse spaniël wordt 25 a 28 cm hoog en weegt 23, tot 68, kg.
Tibetaanse spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
De Tibetaanse Spaniel is heel geschikt voor gezinnen met kinderen, zij zijn erg verdraagzaam en vinden het heerlijk om in het spel betrokken te worden. De kleinste en mooiste Tibetaanse spaniels werden cadeau gedaan aan de Boeddhistische monniken in de kloosters, waar zij gewaardeerd werden als waakhondjes, die op de kloostermuren liepen en met hun geblaf luid de komst van bezoek aankondigden.
Tibetaanse spaniël Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Ze waren eigendom van en gefokt door boeddhistische monniken en werden nooit verkocht. De enige manier waarop de de Tibetaanse Spaniël buiten het klooster om gevonden kon worden is als deze als geschenk werd gegeven aan gewaardeerde en vereerde vrienden of koningshuizen.
Tibetaanse Spaniël Pedigree.
Voor iemand die een kleine hond zoekt, maar die de zelfverzekerde individualiteit en charme van de Tibetaanse Spaniël bewondert. Het zijn grote honden in een klein lijf een beetje kat, een beetje hond, een beetje aap ze hebben de onafhankelijkheid en nieuwsgierigheid van een kat, de trouw en waakzaamheid van een hond en de slimheid en ondeugendheid van een aap.
Tibetaanse Spaniel De website van Pekingees en Dwergspanielclub.
PEKINGEES EN DWERGSPANIELCLUB. De Tibetaanse Spaniel in het kort tibbies genoemd is een zeer intelligent hondje dat afkomstig is uit de bergen van Tibet. Oorspronkelijk werden deze hondjes gefokt in de kloosters van Tibet, waar zij door de monniken zeer gerespecteerd werden.
Tibetaanse Spaniel GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Tibetaanse Spaniel. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.

Contacteer ons