Resultaten voor tibetaanse terrier kruising

   
   
 
tibetaanse terrier kruising
Tibetaanse terriër Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
PPC campaign
Hond Bob Geadopteerd Tibetaanse terrier kruising Sint-Niklaas.
Bob Tibetaanse terrier kruising. Tibetaanse terrier kruising Mannelijk. Bob is een fantastische reu geboren op 1/7/2009. Hij wandelt graag en dan voel je niet dat hij mee wandelt zo goed wandelt hij naast je. Op andere honden reageert hij tijdens het wandelen niet, een vrachtwagen daar is hij niet zot van om die tegen te komen, dan haalt hij soms eens uit naar de vrachtwagen.
AdWords
Tibetaanse Terriër pups Parti-poedels.
28 december, 2017 om 1247.: Op dit moment hebben we een nestje kruising Tibetaanse Terrier met Koningspoedel, hier hebben we nog een aantal reutjes beschikbaar. Wanneer je interesse hebt kun je het beste een mailtje sturen naar ymollen@gmail.com of even bellen met 0408445505.
https://www.dekbeddengoed.nl/64-koudschuim-matrassen-kopen
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig.
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Zie foto van deze kruising. Staat ter dekking Hummer onze Tibetaanse Terrier. Onze hummer staat ter dekking hij heeft dekking en vererft hele mooie pups alleen voor geteste dames die vrij zijn van ziektes mvg dierenpensionkruitbos. Sticker Tibetaanse Terrier. Sticker tibetaanse terrier 13 x 15 cm portokosten euro 083.,
Tibetaanse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Ricky is een kruising tussen een Mechelse herder en een boerenfox. Hij heeft altijd op een boerderij gewoond en is een goede waakhond. Wel heeft Ricky soms moeite met luisteren, en vind. even voorstellen 0. Ben Filip en mijn vriendinneke is een Cairn terrier 7 jaar Hopelijk maken we hier een mooie tijd mee Groetjes. Start nieuw bericht naar forum. Show ook je hond naar hondenshow. Thea Koster Wanted Nice Dog's.' Fokker, liefhebber van de Tibetaanse Terrier.
Tibetaanse terrier.
Op 29 mei 2017 hebben we totaal onverwacht afscheid moeten nemen van onze lieve, trouwe schat, Suske. Hij was een kruising van een Tibetaanse terrier snugger, aanhankelijk, soms ondeugend en ongelofelijk grappig. Ondanks het intens verdriet, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe puppy.
Kruisingen.
KRUISING middenslag SCHNAUZER/BEAGLE X TIBETAANSE TERRIER. Dit is een kruising van 3 verschillende rassen, de moeder is een middenslag schnauzer met een beagle, de vader is de tibetaanse terrier. Het is een speelse hond met misschien soms een beetje het eigenwijze van de beagle en de schnauzer, de tibetaanse terrier daarentegen kan wat meer rust aan de kruising gegeven hebben.
Kr. Tibetaanse terrier pups.
Tibetaanse terrier pups. klik voor grote versie klik voor grote versie. We hebben een nestje kruising labradoodle tibetaanse terrier pups. We fokken onze pups zelf, de moeder is aanwezig en ze groeien op met veel mensen en kinderen om zich heen.

Contacteer ons