Op zoek naar tibetaanse woorden?

   
   
 
tibetaanse woorden
Tibetaanse Nederlands woordenboek Woorden.org.
een vrouwelijke inwoner van Tibet, of een vrouw afkomstig uit Tibet. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website. Spreekwoorden Populair Sitemap Quotes Woordenboek Woord eindigt op Woord begint met Woord bevat Woordenboek.
http://www.premiereimpression.net/stand-parapluie.html
Tibetaans Wikipedia.
In de praktijk betekent het ook, dat etnische Tibetanen die alleen het dialect van hun gebied spreken elkaar zeer moeilijk tot onmogelijk kunnen verstaan. Zowel in de Tibetaanse diaspora als in de Tibetaanse gebieden in China wordt in de laatste decennia toenemend beleid gemaakt om te komen tot standaardisering van de Tibetaanse taal.
Dekbedovertrek
Woordenlijst Tibetaans boeddhisme.
Lo Djong: Tibetaans voor gedachtetraining, een belangrijk studieonderwerp in de Tibetaanse kloosters en onderdeel van het Basic Program. Lo Rig: Tibetaans voor geest en cognitie, een belangrijk studieonderwerp in de Tibetaanse kloosters dat de basis vormt voor de boedhhistische psychologie, en een onderdeel van het Basic Program.,
fast vpn
Nederlands-Tibetaans woordenboek, Glosbe.
Glosbe woordenboeken zijn uniek. Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Nederlands of Tibetaans: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, met tientallen zinsvoorbeelden. Dit is het vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen.
Handige woorden en zinnen Talennet Tibetaans.
Over het Tibetaans. Woorden en zinnen. Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur. Handige woorden en zinnen. Om het Tibetaanse schrift correct weergegeven te zien heeft u het font tcrcbyn1.ttf of tcrcytn1.ttf nodig.
Puzzelwoordenboek TIBETAANS.
Wél in de database: Tibetaanse priester 2 woorden. Wél in de database: Tibetaans rund 2 woorden. Wél in de database: Tibetaanse buffel 2 woorden. Wél in de database: Tibetaans leeuwenhondje 1 woord. Wél in de database: Tibetaans leeuwhondje 1 woord.
Betrouwbare vertaling van namen en woorden Tibetaanse Tattoo Tibetaanse Tattoo.
Dit in combinatie met een secure afhandeling van alle aanvragen, zorgt voor een betrouwbare vertaling van letters, woorden, namen en zinnen. Onze Westerse namen zijn volkomen anders dan Tibetaanse. We kunnen namen op de volgende 2 manieren vertalen.: De naam Jolie bijvoorbeeld wordt vertaald naar de betekenis van mooi.
Tibetaans Vertaling Nederlands-Frans.
Ook in de database. Tibetaanse bruine beer. NLFR: nog steeds. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook.
Tibetaans schrift Wikipedia.
De correcte transliteratie van een Tibetaans woord naar een Europese taal vereist dat alle letters worden weergegeven. Het resultaat zou dan echter zijn dat veel Tibetaanse woorden volstrekt onuitspreekbaar zijn voor personen die geen Tibetaans beheersen. Om die reden zijn er dan ook meerdere fonetische weergaven van het Tibetaans in een romanisatie geconstrueerd.

Contacteer ons