Op zoek naar tibetaanse spaniel pups te koop?

   
   
 
tibetaanse spaniel pups te koop
opening.
Wij wonen vlak tegen het bos aan, waardoor we dagelijks heerlijke wandelingen kunnen maken. Ik ben me nog niet zo heel lang geleden, ongeveer in 2002, in het ras gaan verdiepen en nadat ik verschillende boeken had gelezen en de Tibetaanse Spaniel in het echt tegenkwam, wist ik dat dit mijn favoriete ras was. We hebben ons toen genformeerd bij verschillende fokkers en namen toen ons eerste meisje in huis.onze Lady Lin. Al snel bleek dat er bij mij een soort van passie ontstond voor het ras. Ik was inmiddels ook gaan showen met Lady Lin, wat haar en mij goed afging. Daarom besloten we om een tweede Tibetaantje in huis te nemen en dit werd onze Dikyi.een heerlijk ventje.
taxicentralecityutrecht.nl
Japanse tibetaanse spaniel pups te koop Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Japanse tibetaanse spaniel pups te koop is helaas verwijderd. Er zijn nog 2 reutjes op zoek naar een lief baasjede, pups worden niet groter dan cm ze gaan met een gezondsheidsverklaringchippaspoort, en alle inentingen en ontwormingskuurtje mee met een puppiepakket naar hun nieuwe huisjebeide, ouders zijn aanwezig.
SEO
Vind tibetaanse spaniel op Marktplaats.nl.
Te koop onze nola op foto 4 tibetaanse spaniel met stamboom is op 22 januari bevallen van vier gezonde pups. De vader op foto 5 is een kruising van een cavalier king charles spaniel x tibetaanse spaniel. De beide ouders zijn aanwezig.
https://www.keraseeds.com/
Tibetaanse Spaniel Pups te Koop Spaniel Fokker Engelen Home.
De Tibetaanse Spaniel doet in alles graag mee, wandelen, gezellig mee winkelen, maar ook als het enigszins kan om mee op vakantie te gaan! Zo af en toe plan ik een weloverwogen nestje met Tibetaanse Spaniels. De pups groeien altijd op te midden van ons gezin en in de woonkamer.
Tibetaanse Spaniel te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
De Tibetaanse Spaniel is een hondje dat nog maar weinig in Belgie te zien is. Wij zijn een erkende fokker in Belgie. Al onze hondjes hebben stamboom St Hubertusen, worden onderworpen aan dna testen zo ben je zeker dat het een raszuivere tibetaanse spaniel isde, pupjes worden ingeêntontwormd, en tevens een prachtig zelf gemaakt puppypakket krijgt u van ons. Voor alle inlichtingen neem vrijblijvend contact met ons op. We hebben momenteel pupjes terbeschikking. Particulier 11 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes. E-mail deze verkoper. Opties voor dit zoekertje. Link naar zoekertje.: Meer" Honden en Puppy's.' Mechelse herder pups.
From Corinty's' Home Home.
Welkom op onze site van Corinna en van daar onze kennelnaam From" Corinty's' Home. Al meer dan10 jaar fokken wij met veel liefde en plezier het prachtige ras de Tibetaanse Spaniel. Onze kennel is gestart met enkele prachtige honden uit de kennel Pul-I-Khumri in Almere die wij hartelijk bedanken om ons deze mooie honden toe te vertouwen zodat wij nu uitgebreid zijn tot een kennel met een mooie eigen bloedlijn en rastypische Tibbies met vrolijk karakter. Als eerste deed Maa-Mo Pul-I-Khumri haar intrede, een prachtig sable kleurig teefje. Zij deed het schiterend op show en behaalde meerdere keren een 1ste plaats maar haar super showtijd begint pas nu als veteraantje, zo werd zij op de show in Luxemburg 1ste in de veteraanklas. Hiermee behaalde zij de titel tot Luxemburgs veteraankampioen even later behaalde zij ook het Belgisch veteraankampioen en het Nederlands veteraan kampioen ondertussen, is deze dame 13 jaar en geniet ze van haar oude dag bij ons. Maa-mo gaf ons verschillende prachtige nestjes pups waar er ook enkele van bij ons gebleven zijn zoals Gittyen, Jamo deze hebben ondertussen ook al voor mooie nakomelingen gezorgd.
Tibetaanse spaniel pup te koop Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden Marktplaats.nl.
Help en info. Tibetaanse spaniel pup te koop. Nog 4 van de 5 pups te koop ze zijn nu 3 weken oud geboren op 22 december ze worden geent gechipt en met een gezondhridsverklaring. Bergen op Zoom, NB. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.
Home.
Voor mensen die kinderen hebben probeer ik de pups al te leren aan een lijntje te lopen. Zij zijn uiteraard ontwormd en ingeënt. Wanneer u benieuwd bent naar de Tibetaanse Spaniel, omdat u deze alleen van horen zeggen of uit een boekje kent, bent u altijd welkom om eens komen kijken hoe ze in het echt zijn.
Puppyplaats.nl Tibetaanse Spaniel pups aangeboden.
te koop tibetaanse spaniel x shih tzu puppy's.' Hallo allemaal, Wij bieden nog een leuke vrolijke puppy aan, kruising Tibetaanse spaniel x shih tzu. Het is het laatste teefje en is een scheetje van een puppy. Ze kan omdat ze wat langer bij ons gewoond heeft al met de andere hondjes mee om buiten om haar behoe. Hallo allemaal, Wij bieden nog een leuke vrolijke puppy aan, kruising Tibetaanse spaniel x s. Hallo allemaal, Wij bieden nog een leuke vrolijke puppy aan, kruising Tibetaanse spaniel x shih tzu. Het is het laatste teefje en is een scheetje van ee. 4 november 2013. Vorige 1 Volgende. Shih tzu pups.

Contacteer ons