Meer resultaten voor tibetaanse hond

   
   
 
tibetaanse hond
Tibetaanse terrier.
Lief, aanhankelijk, begrijpt alles. Ik zou gewoon geen ander ras meer willen! Het ietwat rare verhaal is het volgende: onze vorige hond is overleden op 11/07/2001. Uiteraard groot verdriet en om het leed wat te verzachten op zoek naar een tibetaanse terrier-pup.
www.manuserrurerieshop.com
Tibetaanse mastiff of Do-khyi Rassen Honden Hondenrassen.
Het is wel belangrijk de hond als pup goed te socialiseren en al met kinderen in aanraking te laten komen. Net als voor alle grote honden geldt als volwassene er wel altijd bij blijven. De Tibetaanse Mastiff Do-Khyi is een oud gebruikshondenras van de Nomaden uit de Himalaya en een traditionele waakhond van de Tibetaanse kloosters.
analytics
Dit is de officiele site van de Belgische Tibetaanse Terrier Club.
sea safety and survival
Tibetaanse terrier.
De Tibetaanse terrier. O p zoek naar een pup? Voor een beginner is het moeilijk om alle aanbiedingen van fokkers in tijdschriften of op internet kritisch te beoordelen en om het kaf van het koren te scheiden. Indien u vragen heeft in verband met pups kan u ook kontakt opnemen met de dienst puppy informatie.: Dekkers Arnold en Irene Tel: 0032 0 14 / 50 63 42. Misschien heeft iemand je het adres van onze site bezorgd, of misschien kom je eerder toevallig op onze paginas terecht. Hoe dan ook, deze informatie is nuttig voor iedereen. Ga dus niet verder rondkijken voor je dit hebt gelezen. Uiteraard koop je een pup nooit in een winkel! Daar horen ze niet thuis. Een pup koop je ook niet zomaar bij de eerste de beste fokker die honden aanbiedt. Ze zien er natuurlijk allemaal schattig uit, die kleine pups, maar ze worden snel groot en maken ongeveer 12 tot 15 jaar deel uit van je gezin. Je kan dus maar beter al het mogelijke doen om een hond in huis te halen die goed gesocialiseerd is en gefokt uit lijnen met zo weinig mogelijk gezondheidsproblemen.
Tibetaanse terriër Wikipedia.
Vervelende situaties zullen ze mijden en laten zich zelden met vreemden in. Binnenshuis is de Tibetaanse terriër een rustige hond en kan makkelijk uren voor de open haard vertoeven. Als de Tibetaanse terriër erop getraind is kan hij prima overdag alleen zijn.
Tibetaanse mastiff Do-khyi Hondencentrum.
De Tibetaanse Mastiff moet zeker een evenwichtige opvoeding krijgen. Dus niet slaan of roepen en schreeuwen tegen de hond, zo gaat hij u gewoon negeren. Hij is geen hond om zo behandeld te worden. Je moet hem ook met respect behandelen en dan pas krijg je respect terug.
Big Splash is duurste hond ter wereld Het Nieuwsblad.
Een Chinese baron telde meer dan 1miljoen euro neer voor de rode Tibetaanse mastiff. Nog nooit werd zo'n' hoog bedrag uitgegeven aan een hond, maar de rode Tibetaanse mastiff is dan ook een echt statussymbool in China. De rode kleur van de hond zou volgens de Chinezen geluk brengen.
Tibetaanse Mastiff.
Het opvoeden van de jonge Tibetaanse Mastiff bestaat met name uit het voorkomen van ongewenst gedrag. Zijn zelfstandige karakter verleidt menig Tibetaanse Mastiffbezitter om hem lekker zijn gang te laten gaan Dit is niet verstandig omdat de gemiddelde Tibetaanse Mastiff van nature een behoorlijk zelfstandige hond is en overeenkomstig kan handelen wanneer hij vindt dat er opgetreden moet worden.
Che Tibetaanse terrier Pets.be.
Ik ben Che, een Tibetaanse terrier reu van zeven jaar. Door omstandigheden ben ik op zoek naar een nieuwe thuis. Che is lief en aanhankelijk. Voor Che zoeken we mensen met voldoende tijd en een tuin. Wil je Che gaan bezoeken dat kan! Meer info: 0484 41 02 59. Liefs Che x. Medium hond 10-20kg.
Tibetaanse mastiff Wikipedia.
De Tibetaanse mastiff is onder meer op antieke thangka's' wandtapijten en schilderijen te zien, waardoor men de onveranderde type hond kan toetsen. Nauwkeurige verhalen over de Tibetaanse mastiff stammen uit de berichten van Marco Polo, die rond 1271 door Azië trok en over de hond verslag uitbracht.

Contacteer ons