Zoeken naar zwarte tibetaanse terrier

   
   
 
zwarte tibetaanse terrier
Terriers Honden 2dehands.be.
Ze kregen reeds een chip en werden geregis. vandaag 1648: Asse Zellik. bull terrier puppies. bull terrier pups ze zijn reeds zelfstandig, eten goed en mogen het nest al verlaten. speelse pups sociaal opgevoed met kinderen, katten en a. vandaag 1055: Oud-Turnhout.
http://www.degaragepoortexpert.be/
Tibetaanse Terrier rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Tibetaanse Terrier werd door de Nomadenstammen in Tibet gebruikt om kudden te hoeden in bergland, waar grotere honden moeilijker konden werken. In feite is de naam terrier" onjuist, want dit ras heeft nog nooit aardwerk gedaan, waarvoor de terriers oorspronkelijk gebruikt werden.
courses
De Tibetaanse Spaniel/About the breed.
Wij kennen bij ons vier Tibetaanse rassen, allemaal waakhonden of herdershonden, de Do Khyi of Tibetaanse Mastiff, de Tibetaanse Terrier die evenmin een terrier is, de Lhasa Apso en de Tibetaanse Spaniel. Dat de beide laatstgenoemden, de kleinsten van deze groep, met elkaar verwand zijn blijkt al uit het feit dat heel soms in nesten van Lhasa Apsos kortharige honden vallen die door de Engelsen prapso worden genoemd, perhaps apso.
http://www.lynxtrad.com/a-propos/
Zippy Tibetan Terrier Gezondheid.
Rasstandaard Tibetaanse Terriër.: Algemeen: Stevig, middelgroot, langharig, vierkant van vorm, vastberaden uitdrukking. Kenmerken: Levendig, trouw karakter, gezelschapshond met veel innemende manieren. Aard: Vriendelijk, attent, zeer intelligent, moedig, noch fel noch vechtlustig, gereserveerd tegenover vreemden. Hoofd en schedel: Schedel van middelmatige lengte, niet breed of grof, enigszins versmallend van oor naar oog, noch gewelfd noch geheel vlak tussen de oren. De jukbeenderen zijn gebogen, maar niet zo sterk ontwikkeld dat ze uitsteken. Duidelijke maar niet overdreven stop, krachtige snuit met goed ontwikkelde onderkaak. De lengte van de neuspunt tot aan het oog is gelijk aan de lengte van oog tot aan de achterkant van de schedel. Het hoofd is rijkelijk voorzien van lang haar dat naar voren over de ogen valt. De onderkaak heeft een kleine maar niet overdreven baard. Ogen: Groot, rond, noch uitpuilend noch diepliggend, tamelijk ver uit elkaar staand. Donkerbruin met zwarte oogranden.
Hondenrassen Een nieuwe hond Pedigree.
Hier kan je tussen verschillende hondenrassen van A-Z zoeken, of gebruik onze zoekfunctie, waarmee je de hond vind welke het beste bij jou en je levensstijl past. Met zoveel verschillende hondenrassen in verschillende vormen en maten kan het erg moeilijk zijn om de hond te kiezen die het beste bij jou past.
chihuahua chihuahua te koop puppy te koop 50 euro.
West Highland White Terrier. White Swiss Shepherd Dog. Zuid Russische Owcharka. Zwarte Russische Terrier. Alle filters wissen. Puppies te koop. Categorie: Puppies te koop. 258 advertenties gevonden in Puppies te koop. chihuahua chihuahua te koop puppy te koop 50 euro.
Tibetaanse Terriër informatie over de Tibetaanse Terriër Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Tibetaanse Terriër fokker of kennel. Heb je al een Tibetaanse Terriër pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
pups te koop Koopjeskrant.be.
Diest Boomer pups. europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Weimaraner pups te koop! europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Welsh terrier pupjes te koop! europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver.
puppy.
De kleuren van de Tibetaanse terrir zijn wit, goud, crme, grijssmoke, zwart, partykleuren, driekleurig, eigenlijk elke kleur behalve chocolade of leverkleur. De vacht is een dubbele vacht. De ondervacht is wollig, de bovenvacht is voor een volwassen hond fijn, maar niet zacht of wollig, eerder hard.
Tibetaanse Terrier.
Zwarte nagels kunt u het beste knippen tot het schuine gedeelte, het zogenaamde eendenbekje. De nagels van de hond zijn op de goede lengte wanneer de hond staat en je tussen de grond en de voet een briefkaart kunt schuiven zonder de nagels te raken.
Over ons.
We besloten daar een reutje uit te houden. Nu 25 jaar later is onze familie uit gegroeid tot 8 Tibetaanse Terriërs. De Pups worden geboren in ons huis. Ze leven in onze woonkamer, zodat ze kunnen ontdekkenvreemde, dingen en geluiden.
Op zoek naar een pup?
Vaak is het moeilijk om aanbiedingen van fokkers in tijdschriften of op internet kritisch te beoordelen en om het kaf van het koren te scheiden. Daarom hebben wij een aantal zaken die daarmee te maken hebben op een rijtje gezet.

Contacteer ons