Meer resultaten voor kruising Tibetaanse terrier pups

   
   
 
kruising Tibetaanse terrier pups
Tibetaanse Terriër pups Parti-poedels.
Graag wat info over het nestje van de Tibetaanse terrier en dwergpoedel, vermoedelijke grootte, kleur, vacht. Kan u mij een foto doorsturen van de ouderdieren en eventueel van de pups als ze al geboren zijn. Kunt u mij ook de prijs doorgeven.
www.manuserrurerieshop.com
Terriers Honden 2dehands.be.
West highland white terrier Westie. Wij bieden U een mooi nestje aan van onze pupjes die bij ons geboren zijn. Ze zijn reeds zelfstandig en eten al goed mee. Prachtig van gestalt. 14 maart 2018 1428: Puurs Breendonk. Westie pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie westie dekreu staat ook ter beschikking om andere teef. 5 maart 2018 1416: Diest. Tibetaanse Terriër pups te koop.
internet marketing
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig. De ouders van de pups hebben DNA gezondheidsonderzoeken gehad op NCL PLL PRA3 en RCD4.
Keyboost France
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Zie foto van deze kruising. Staat ter dekking Hummer onze Tibetaanse Terrier. Onze hummer staat ter dekking hij heeft dekking en vererft hele mooie pups alleen voor geteste dames die vrij zijn van ziektes mvg dierenpensionkruitbos. Sticker Tibetaanse Terrier. Sticker tibetaanse terrier 13 x 15 cm portokosten euro 083.,
pups te koop Koopjeskrant.be.
Kruising Dwergpinscher x Chinese Naakthond pups. europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd. Kruising Engelse Cocker x Teckel pup. europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd. Kruising Yorkshire Terrier pup.
Op zoek naar een pup?
de pups moeten 8 weken bij de fokker blijven.; de pups moeten grootgebracht worden in rechtstreeks contact met het gezin en de dagelijkse geluiden in een gezin, niet gesoleerd dus ook niet in de garage, de bijkeuken of een tuinhok!
Tibetaanse terrier.
Op 29 mei 2017 hebben we totaal onverwacht afscheid moeten nemen van onze lieve, trouwe schat, Suske. Hij was een kruising van een Tibetaanse terrier snugger, aanhankelijk, soms ondeugend en ongelofelijk grappig. Ondanks het intens verdriet, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe puppy.
Kr. Tibetaanse terrier pups.
We hebben een nestje kruising labradoodle tibetaanse terrier pups. We fokken onze pups zelf, de moeder is aanwezig en ze groeien op met veel mensen en kinderen om zich heen. Onze pups worden ingeent, ontwormd, nagekeken door de dierenarts en gechipt.

Contacteer ons