Meer resultaten voor Tibetaanse Terrier Boomer

   
   
 
Tibetaanse Terrier Boomer
Kennel van de Koeberg Boomer.
Van tijd tot tijd hebben wij deze prachtige soort MIDDELGROTE BOOMER PUPS. Naar onze mening is dit de meest ideale gezinshond. Een kruising met een tibetaanse terrier. Ze zijn middelgroot, tot aan de knie ongeveer /. Daarbij zijn ze superslim, heerlijk actief, niet vies van een wandeling, heel leerbaar, niet te klein, niet te groot, makkelijke vacht en dat ze ook nog eens supermooi zijn is meegenomen.
B2B
Boomer.
Zowel de welsh corgi als de tibetaanse terrier zijn gezelschapshonden, ze zijn waaks en lief en aanhankelijk en wandelen graag. Wat betreft de verzorging is het fijn als ze iedere dag even geborsteld worden. Heel veel haren zullen ze dan niet verliezen. De grootte van deze kruising zal komen tussen de 30 35 cm. In het uiterste geval 40 cm. SHIH-TZU x MALTEZER. Dit is een ong. 25 cm hoog hondje met lange haren en een beetje een platter snoetje. Ze zijn meestal gevlekt, wit met zwart of wit met bruine vlekken. Het is een echt gezelschapshondje, makkelijk op te voeden, heeft niet alle ruimte nodig en er hoeft niet overdreven veel mee gewandeld te worden. Dit kan natuurlijk wel, maar dit is dan een kwestie van opbouwen. Kortom een fijn hondje in een jong gezin, maar ook voor mensen op leeftijd. TECKEL x MALTEZER. Dit is een hele leuke sportieve boomer, met de haarsoort van de maltezer, en meestal in de kleuren van de teckel, dwz.
gildan polo
Mooie Boomer pups X Tibetaanse terriër / Spaniel Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
Help en info. Mooie Boomer pups X Tibetaanse terriër / Spaniel. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Dieren en Toebehoren. Yorkshire terrier x Boomer kruising pups. 45000, Berlicum, NB.
https://www.dekbeddengoed.nl/64-koudschuim-matrassen-kopen
Tibetaanse terriër Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Boomer de Tibetaanse Terrier 9 weken YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Nov 16, 2014. Onze Tibetaanse Terrier Boomer voor het eerst op film. Hij is hier nu 9 weken oud.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Boomer de Tibetaanse Terrier.
Titel: Re: Boomer de Tibetaanse Terrier. Geplaatst: 08 Nov 2014 1330.: Geregistreerd: 04 Apr 2006 1753.: Heel veel plezier met Boomer! Aan de naam kan het niet liggen Hier loopt Boomer al ruim 9 jaar rond Omhoog. Titel: Re: Boomer de Tibetaanse Terrier.
Het HondenForum Bekijk onderwerp boomer met een tibetaanse terrier.
Ik ben op zoek naar een boomer d.w.z. een kruising van een tibetaanse terrier met een andere rashond. Bij voorkeur een reutje. Graag zou ik ook willen weten bij welke goed bekende fokker ik een pup het beste kan aanschaffen.
Boomer pups, klein en middenslag en tibetaanse terrier pups. Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
Help en info. Boomer pups, klein en middenslag en tibetaanse terrier pups. We hebben op het moment nog enkele leuke boomer pups te koop. Kleine: maltezer shih tzu, cairn terrier shih tzu of. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Contacteer ons