Resultaten voor tibetaanse terrier pups prijs

   
   
 
tibetaanse terrier pups prijs
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Onze hummer staat ter dekking hij heeft dekking en vererft hele mooie pups alleen voor geteste dames die vrij zijn van ziektes mvg dierenpensionkruitbos. Sticker Tibetaanse Terrier. Sticker tibetaanse terrier 13 x 15 cm portokosten euro 083., Ook iets te verkopen?
refurbished ipad air
Tibetaanse terrier pups te koop pup kopen.
Graag meer inlichtingen over de Tibetaanse terrier puppies te koop in onze kennel. Hier vindt u de fotos van onze Tibetaanse Terrier pups te koop op dit ogenblik. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel.
psychiaters amsterdam
BIJGEWERKT Englisch. JURGEN OP. AND MIRJAM JANSSEN.
Tibetaanse Terrir zij n Vacht en de algehele verzorging. Gepland Nestje. Gastenboek / guestbook. reu lamleh. teefjes. facebook. foto's' van eerdere nestjes /pictures from litters. Filmpjes pups. Foto galerij / photo gallery. stukje geschiedenis / history off the breed. Tibet land van herkomst. Tibetaanse Terrir zij n Vacht en de algehele verzorging. Home. links. Indien u interesse heeft, neemt dan eerst even de tijd, en klik hier voor meer informatie!
Sleeve Tattoo

Eisen aan de fokker. De TT en het gezin. Gezondheid en verzorging. Op zoek naar een Tibetaan? Welkom op de website van de jongste rasvereniging voor Tibetaanse Terriërs, de rvTT! aankeuring Uitvoeringsregel 2014. Uitvoeringsregel DNA bijlage. Eisen aan de fokker.
werkschoenen
Op zoek naar een pup?
de pups moeten 8 weken bij de fokker blijven.; de pups moeten grootgebracht worden in rechtstreeks contact met het gezin en de dagelijkse geluiden in een gezin, niet gesoleerd dus ook niet in de garage, de bijkeuken of een tuinhok!
Pup en herplaatsers te koop Tibetaanse Terriër Startpunthonden.
Tibetaanse Terriër, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Tibetaanse Terriër. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.
Tibetaanse Terriër kennels in Nederland Doggo.nl.
Tibetaanse Terrier Club Nederland. Sterrebos 9 4751 JH Oud Gastel. De Tibetaanse Terrier Club Nederland, TTCN is de oudste rasvereniging voor de Tibetaanse Terrier. Rasvereniging Meer info. Sterrebos 9 4751 JH Oud-Gastel. Gespecialiceerd in de Amerikaanse Cocker Spaniel en de Tibetaanse Terrier.
Speurders.nl: Te koop aangeboden 3 Tibetaanse terriër pups met stamboom.
Goed thuis gezocht voor 3 Tibetaanse terriërpups 2 reutjes en 1 teefje Pups zijn nu 4 en halve week en mogen rond 23 feb naar hun nieuwe baasje Ouderdieren hebben allebei stamboom en dna profiel dus de pups krijgen dat ook Ze worden ontwormd met 2468, weken tevens worden ze gechipt door raad van beheer en krijgen netjes hun eerste inenting bij de dierenarts dus ook Europees boekje erbij Pups hebben de kleur zwart met een wit blesje Pups groeien op in de woonkamer komen regelmatig in contact met allerlei geluiden en indrukken Prijs op aanvraag Voor meer info tel nr 0681923058.
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Mooie lieve Tibetaanse Terrier pupjes. Prijs: Nader overeen te komen. 45.115 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig. De ouders van de pups hebben DNA gezondheidsonderzoeken gehad op NCL PLL PRA3 en RCD4.

Contacteer ons