Op zoek naar nestje tibetaanse terrier?

   
   
 
nestje tibetaanse terrier
Tibetaanse terrier informatie Wanted Nice Dogs, pupjes beschikbaar.
medpharma-cours.fr
Fokkers.
Belgische leden/fokkers, die werken volgens het fokreglement van de Belgische rasvereniging Belgische Tibetaanse Terrir Club BTTC.: Du Comble de Bonheur. Solange en Jan Debonte-Deschamps. B 9968 Oosteeklo, Belgi. B 2531 Vremde, Belgi. Wij danken onze sponsoren hartelijk voor hun bijdrage.:
Commerce
Kr. Tibetaanse terrier pups.
Tibetaanse terrier pups. klik voor grote versie klik voor grote versie. We hebben een nestje kruising labradoodle tibetaanse terrier pups. We fokken onze pups zelf, de moeder is aanwezig en ze groeien op met veel mensen en kinderen om zich heen.
printexpress24.de
Tibetaanse Terrier Sumanshu Tibetan Terrier. Tibetaanse Terrier Sumanshu Tibetan terrier. Tibetaanse TerrierSumanshu, Tibetan Terriers.,
Welkom op onze websiteveel, plezier met het rondsurfen.Welcome at our website.enjoy surfing. Wij plannen een nestje voor de zomer van 2018! Nothing from this website can be copied without the permission of the webmaster. Enter english pages. klik voor Nl pagina's.'
Kruisingen.
Wat betreft het uiterlijk kunnen dus de grote verschillen komen, een fox terrier n.l. is kortharig en gevlekt, de tibetaanse terrier is langharig en in ons geval blond van kleur. In het huidig nestje bevinden zich blonde, bonte en een zwarte pup.
puppy.
Princess Salli, dit teefje had 2 jaar in India gewoond en daar een nestje gehad, een van deze puppy's' kwam ook mee terug naar Engeland. DE JAREN 1950: de Tibetaanse Terriers hadden de Oorlog overleefd, in 1956 werd de eerste Engelse Tibetaanse Terrier Club opgericht, die de belangen van het ras ging behartigen.
Boomer.
Zowel de welsh corgi als de tibetaanse terrier zijn gezelschapshonden, ze zijn waaks en lief en aanhankelijk en wandelen graag. Wat betreft de verzorging is het fijn als ze iedere dag even geborsteld worden. Heel veel haren zullen ze dan niet verliezen.
Links e.d. Kennel Bundle Of Love.
Je kunt checken via de Tibetaanse Terrier Club Nederland TTCN of er pups beschikbaar zijn of verwacht worden bij erkende fokkers. Je kunt er zeker van zijn, dat deze fokkers de gestelde regels door de club en Raad van Beheer op kynologisch gebied strikt volgen. Via de site van de Raad van Beheer kunt u allerlei informatie lezen, ook over de opvoeding van uw hond. Sjaakie, vader van de pups uit het 1e nestje, komt van the Cuddle Corner, voor informatie klik hier.
Tibetaanse terrier in Heistopden-Berg Wiekevorst 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Tibetaanse terrier is helaas verwijderd. Prachtige Tibetaanse terrier pups, 2 reutjes mogen het nest verlaten sociaal en goed met kinderen ze zijn gevaccontwen, gechipt voor meer info kan je bellen op het nr 0496/250384. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Choco tan chihuahua reutje mauriceke. Mauriceke is 11 weekjes Een lief en rustig chihuahuatje Hij slaapt in onze living Kent de kat en kinderen Hij kreeg zijn chip en eerste spuitj. vandaag 1812: Berlare. Prachtige frans bulldog pups! We hebben momenteel supermooie franse bulldog pups beschikbaar; klaar om een goede thuis te vinden. Mannetjes en vrouwtjes zijn onmiddellijk b. vandaag 1749: Kuurne. hallo we, zijn een nestje zuiver chichuahua en worden volledig in orde gezet door de dierenarts gechipt, ingeend, en meerdere malen ontwormd.,
Tibetaanse terrier.
De Tibetaanse terrier. Een lijst van leden / fokkers die werken volgens het fokreglement van deze club. Voor de aanschaf van een puppy kan u terecht bij de dienst puppy informatie.: Janssens Irene Tel: 0032 0 14 / 50 63 42.
Fokker van Tibetaanse terriers Du Comble de Bonheur-Nestjes.
Deze puppies hebben allen reeds een nieuwe thuis gevonden. Kaprice Du Comble de Bonheur Ch.Bhaskar Lhun-Po Bhaskar. Pupjes 5 weken oud. Pupjes 4 weken oud. Pupjes 3 weken oud. Pupjes 1 week oud. Foto's' van dag-2 nestje. Foto's' van dag-2: 6 reutjes 2 teefjes.
Fokker van Tibetaanse terriers Du Comble de Bonheur-Welkom.
Ze stal niet alleen onze harten maar door haar ontstond ook onze fascinatie voor dit eeuwenoude ras. Na zoveel mogelijk informatie over dit wonderbaarlijke ras ingewonnen te hebben werd in 1995 ons eerste nestje geboren. Wij zijn liefhebber fokker en houden het fokken graag kleinschalig. Al onze honden maken deel uit van ons gezin. Onze voornaamste doelstelling is de bescherming van het ras. Door enkel weldoordachte combinaties te gebruiken trachten we om genetisch gezonde en mooie Tibetaanse terrirs voort te brengen met goede karakters. Wij fokken volgens de regels van de Belgian Tibetan Terrier Club en doen daar voor de nodige onderzoeken, show's, testen enz.

Contacteer ons