Meer resultaten voor kruising tibetaanse terrier pups te koop

   
   
 
kruising tibetaanse terrier pups te koop
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Mooie lieve Tibetaanse Terrier pupjes. Prijs: Nader overeen te komen. 45.115 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig. De ouders van de pups hebben DNA gezondheidsonderzoeken gehad op NCL PLL PRA3 en RCD4.
slotenmaker amsterdam
Op zoek naar een pup?
Daar horen ze niet thuis. Een pup koop je ook niet zomaar bij de eerste de beste fokker die honden aanbiedt. Ze zien er natuurlijk allemaal schattig uit, die kleine pups, maar ze worden snel groot en maken ongeveer 12 tot 15 jaar deel uit van je gezin. Je kan dus maar beter al het mogelijke doen om een hond in huis te halen die goed gesocialiseerd is en gefokt uit lijnen met zo weinig mogelijk gezondheidsproblemen en waarvan de voorouders bekend zijn.
seo tips
Vind tibetaanse terrier op Marktplaats.nl.
Ingeent, gechipt en met paspoort eventueel. Zie foto van deze kruising. Zilveren Tibetaanse terrier ketting hanger groot. Bestel nu deze fraaie zilveren tibetaanse terrier ketting hanger groot materiaal: 925/000 sterling zilver afmeting in mm: ca. 20 X 15 mm. Soort hanger: massief afbeelding: 3d gewicht: ca. 67, Gram levering: op voorraad, direct leverbaar deze fraai afgewerkte zilveren tibetaanse terrier ketting hanger. Staat ter dekking Hummer onze Tibetaanse Terrier. Onze hummer staat ter dekking hij heeft dekking en vererft hele mooie pups alleen voor geteste dames die vrij zijn van ziektes mvg dierenpensionkruitbos.
airco kopen
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Zie foto van deze kruising. Staat ter dekking Hummer onze Tibetaanse Terrier. Onze hummer staat ter dekking hij heeft dekking en vererft hele mooie pups alleen voor geteste dames die vrij zijn van ziektes mvg dierenpensionkruitbos. Sticker Tibetaanse Terrier. Sticker tibetaanse terrier 13 x 15 cm portokosten euro 083., Ook iets te verkopen?
pianostemmer
Hondenkennel Kuypers Toebast Kruising tibetaanse terrier 2.
Tibetaanse Terriër pups Parti-poedels.
Hier een aantal redenen om geen Konings poedel te nemen! Meerkleurige koningspoedels zoekt U een pup? Wat zijn de raskenmerken van de koningspoedel? Nieuwe koningspoedel pup, dos en donts. Tibetaanse Terriër kruising met Koningspoedel, pups van April! Hoe kies je kwaliteit?
Kruisingen.
is kortharig en gevlekt, de tibetaanse terrier is langharig en in ons geval blond van kleur. In het huidig nestje bevinden zich blonde, bonte en een zwarte pup. Of ze lang of kortharig worden is op dit moment nog niet te zien, daarvoor zijn ze op dit moment nog te jong. KRUISING VLINDERHONDJE X CAIRN TERRIER. Een kruising tussen twee levendige hondjes, gezelschapshondjes. Een consequente opvoeding is nodig maar niet te hard aanpakken, gewoon rustig en duidelijk blijven dan gaat het goed. Speelse hondjes die rond de 25 28 cm hoog worden. De beharing lijkt kortharig te blijven, maar zou ook nog ruwharig kunnen worden van de cairn terrier. We hebben regelmatig nestjes van verschillende kruisingen. Onze pups worden ingeent, ontwormd, nagekeken door de dierenarts en voorzien van een chip.
Kr. Tibetaanse terrier pups.
We hebben een nestje kruising labradoodle tibetaanse terrier pups. We fokken onze pups zelf, de moeder is aanwezig en ze groeien op met veel mensen en kinderen om zich heen. Onze pups worden ingeent, ontwormd, nagekeken door de dierenarts en gechipt.

Contacteer ons