Meer resultaten voor pups te koop tibetaanse terriër

   
   
 
pups te koop tibetaanse terriër
Tibetaanse terrier.
De Tibetaanse terrier. O p zoek naar een pup? Voor een beginner is het moeilijk om alle aanbiedingen van fokkers in tijdschriften of op internet kritisch te beoordelen en om het kaf van het koren te scheiden. Indien u vragen heeft in verband met pups kan u ook kontakt opnemen met de dienst puppy informatie.: Dekkers Arnold en Irene Tel: 0032 0 14 / 50 63 42. Misschien heeft iemand je het adres van onze site bezorgd, of misschien kom je eerder toevallig op onze paginas terecht. Hoe dan ook, deze informatie is nuttig voor iedereen. Ga dus niet verder rondkijken voor je dit hebt gelezen. Uiteraard koop je een pup nooit in een winkel!
Amsterdam
Tibetaanse Terriër pups te koop Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Tibetaanse Terriër pups te koop. 4425 x bekeken sinds 11 februari 2018. 1 van 6. Nestje Tibetaanse terriër geboren op 8 februari. We hebben een nestje van 3 puppys: 2 reutjes en 1 teefje. Het teefje is gereserveerd.
SEO Page Optimizer France
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wij hebben een super mooi nestje tibetaanse terriër pupswaarvan, nog 2 reutjes beschikbaar zijn. Hun ouders zijn aanwezig. De pups mogen het nest verlaten. Onze pups zijn als zij het nest verlaten gechipt ontwormt, en hebben een inentingsbewijs. En uiteraard zijn ze gecontroleerd door de dierenarts, en. Apso Malthezer Havenezer Tibetaanse Terrier kruising. Ik ben op zoek naar puppy, een kruising met lhasa apsoxmalthezerxhavenezer. Mag ook tibetaanse terrier zijn. Schouderhoogte rond de 40 cm. Geen shih tzu kruising! Kleur licht/donkerder bruin/blond alleen een nederlandse puppy. Ingeent, gechipt en met paspoort eventueel. Zie foto van deze kruising. Staat ter dekking Hummer onze Tibetaanse Terrier. Onze hummer staat ter dekking hij heeft dekking en vererft hele mooie pups alleen voor geteste dames die vrij zijn van ziektes mvg dierenpensionkruitbos. Sticker Tibetaanse Terrier. Sticker tibetaanse terrier 13 x 15 cm portokosten euro 083., Ook iets te verkopen?
Pup en herplaatsers te koop Tibetaanse Terriër Startpunthonden.
Tibetaanse Terriër, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Tibetaanse Terriër. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.
Speurders.nl: Te koop aangeboden 3 Tibetaanse terriër pups met stamboom.
Tips voor handelen op Speurders.nl. Lees voor aanschaf van een huisdier eerst onze tips, koop niet impulsief! Welke regels gelden voor het houden van een huisdier. Hoe kunt u veilig handelen? Te koop aangeboden 3 Tibetaanse terriër pups met stamboom.
Tibetaanse terrier pups te koop pup kopen.
Dog Cat and Co Pups te koop Tibetaanse Terrier pups te koop. Tibetaanse Terrier pups te koop. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups te koop in onze kennel. De mooiste Tibetaanse terrier Pups vind je bij ons te koop!
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Mooie lieve Tibetaanse Terrier pupjes. Prijs: Nader overeen te komen. 45.115 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig. De ouders van de pups hebben DNA gezondheidsonderzoeken gehad op NCL PLL PRA3 en RCD4.

Contacteer ons