Resultaten voor tibetaanse terrier pups belgië

   
   
 
tibetaanse terrier pups belgië
Fokker van Tibetaanse terriers Du Comble de Bonheur-Welkom.
Onze pups krijgen de nodige inentingen en worden gechipt vooraleer ze bij ons weg gaan. Zij krijgen een Europees gezondheidspaspoort mee en een door het F.C.I. Fdration Cynologique International erkende stamboom van de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus. Wij zijn lid van de Belgian Tibetan Terrier Club, de Tibetaanse Terrier Club Nederland, de Tibetaanse Rassen Club van Belgie, de Rasvereniging de Tibetaanse Terrier, de Club of Tibetan Breeds in France en de Brugse Kynologen Vereniging Die Scone.
vacature
Dit is de officiele site van de Belgische Tibetaanse Terrier Club.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008295/SEO%20SEM.aspx
Over ons.
Dit is de kennel van Steukers Jos Janssens Ingrid. We wonen in Hasselt Limburg België. Hasselt ligt op 1 uur van Antwerpen en Brussel. In 1990 kochten we onze eerste witte Tibetaanse Terriër. Ze was een heel lief teefje en ze had een zeer goede en zacht karakter. We gingen naar een hondenschool met haar, waar we gehoorzaamheid kon leren en na een tijdje zijn we begonnen met behendigheid te doen met haar. Soms namen we haar mee naar tentoonstellingen. We hebben allebei het gevoel dat dit ons ras is, dus na een tijdje hebben we een tweede teefje gekocht. In 1993 is ons eerste nestje geboren. We besloten daar een reutje uit te houden. Nu 23 jaar later is onze familie uit gegroeid tot 8 Tibetaanse Terriërs. De Pups worden geboren in ons huis.
Welkom bij de Tibetaanse terrier fokker D'Gaba' Skyel Ba.
en volgens de normen van de Belgian Tibetan Terriër Club en en doen daarvoor de nodige onderzoeken, shows, testen etc. Onze pups krijgen een stamboom van de Belgische kynologenvereniging, KMSH vzw. De Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus vzw. Ik ben tevens lid van de Belgian Tibetan Terrier Club, Tibetaanse Rassen Club van België.,
Tibetaanse terrier pups te koop pup kopen.
DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar je de mooiste Tibetaanse Terrier Pups te koop vindt en een ruime keuze heeft. Tibetaanse Terrier pups te koop.: De Tibetaanse Terrier pups te koop zijn afkomstig van een belgische fokker. Tibetaanse Terrier pups te koop kunnen thuis geleverd worden.
Tibetaanse terrier.
De Tibetaanse terrier. Een lijst van leden / fokkers die werken volgens het fokreglement van deze club. Voor de aanschaf van een puppy kan u terecht bij de dienst puppy informatie.: Dekkers Arnold en Irene Tel: 0032 0 14 / 50 63 42.
Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Aangeboden: Yorkshire Terrier Pups Te Koop. Yorkshire terrier pups te koop wij hebben een zeer ruim aanbod, wekelijks zijn er nieuwe pu. Aangeboden: Tibetaanse Terrier Pups Te Koop. Tibetaanse Terrier pups te koop Terrierstibaanse pups te koop zeer mooie en lieve puppies t.
Home.
Onze pups worden in huis geboren en worden ook in huis opgevoed, zodat ze goed gesocialiseerd zijn. Onze honden werden onderzocht op HD en ook de ogen werden getest en vrij verklaard. De pupjes zijn ontwormd en ingeënt door onze dierenarts voordat ze het nest verlaten en naar hun nieuwe eigenaars gaan. Onze puppy's' krijgen een chip en een stamboom van De Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus vzw. Tevens zijn wij lid van de Belgische Tibetan Terrier Club BTTC.
Terriers Honden 2dehands.be.
West highland white terrier Westie. Wij bieden U een mooi nestje aan van onze pupjes die bij ons geboren zijn. Ze zijn reeds zelfstandig en eten al goed mee. Prachtig van gestalt. 14 maart 2018 1428: Puurs Breendonk. Westie pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie westie dekreu staat ook ter beschikking om andere teef. 5 maart 2018 1416: Diest. Tibetaanse Terriër pups te koop.
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig. De ouders van de pups hebben DNA gezondheidsonderzoeken gehad op NCL PLL PRA3 en RCD4.

Contacteer ons